maanantai 11. lokakuuta 2010

Ihanaa syksy!





Kamalasti olen nyt tänä syksynä innostunut... noh, syksystä! Tulee välillä ihan lapsekas olo, kun poljeskelee paikasta aa paikkaan bee ja välillä on vaan pakko pysähtyä katsomaan, kuinka mielettömän ihanan värinen syksy on!

Syksyssä on myös ne ei ne niin värikkäät puolensa; ihmeelliset mielialanheittelyt, jotka ainakin viime päivinä on ilmentynyt lähes maanis-depressiivisyytenä. (No, ei nyt sentään. Neuroosina ehkä.) Lisäksi kaikki kamalat vastuutvastuutvastuut!!! Kirjotukset onneksi on ohi, mutta mieli ei ehkä ihan täysin oo palautunut sieltä. Vieläkään.

Niin ja niistä kirjotuksista, M:mää ehdottelivat mulle sekä enkusta että psykasta. Psyka jäi kahden pisteen päästä E:stä, mutta ehkäpä edes tämän kerran onni (tai YTL) mua suosis ja laskis hieman niitä pisterajoja.

Tässä nyt niitä ah-niin-ihania syksyisiä värejä!




Mystinen käytävä!






Haluaisinpa tietää tämän tarinan!



Olipas taas vähän ongelmia noiden kuvien lisäilyssä. Noh, ilta on vielä nuori 8) Mutta nyt näistä kuvista tulikin mieleen, että ehkä parasta syksymusiikkia on Junipin uusi levy Fields sekä Kings of Conveniencen ei niin uusi levy Riot on an Empty Street.

Katseet on jo kohti syyslomaa, sillä sielä odottaa ensin Dance!!! Ja sitten eeppinen road trip! 8)

Toisinaan on ihan jees olla minä!

4 kommenttia:

  1. Eikä! Just tein itsekin samankaltaisen postauksen! :D Hyvä me syksykuvaajat ;)
    Kiva muuten, että päätit tehdä oman blogin! Se on yllättävän mukavaa.

    VastaaPoista
  2. Syksykuvaaminen on mahtavaa! 8) Onhan tämä, kunhan vaan oppii ensin kunnolla että kuinka tämä oikeen toimii 8D

    VastaaPoista
  3. Upea syksyinen satumetsä. Saanko lainata sitä töihin? Lisäksi hieno sininen taustaväri tuossa kasvikuvassa. Onko kyseessä kivi vai rakennus taustalla?

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Ja totta kai saat kuules! (tietysti mulla on sitten näihin hei nämä copyrightit...!) ja jos meinaat tuota missä on tuo keltanen kasvi niin se on vettä kuule se!

    VastaaPoista